Descargar Parlem de Cancer: Mes de 50 Respostes als Principals Dubtes en PDF de Manel Esteller

Descargar Parlem de Cancer: Mes de 50 Respostes als Principals Dubtes en PDF de Manel Esteller año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Parlem de Cancer: Mes de 50 Respostes als Principals Dubtes
 • Autor del libroManel Esteller
 • Fecha de publicación: 9/10/2018
 • EditorialLA MAGRANA
 • Páginas del PDF: 256
 • IdiomaCatalán
 • Incluye un resumen PDF de 20 páginas
 • ISBN: 9788482648392
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Género o ColecciónMedicina
 • Valoración del libro: 4.79 de un máximo de 5
 • Votos: 105 
 • Descripción o resumen: L’autor de No sóc el meu ADN desemmascara les faules i els falsos mites sobre la malaltia més comuna del nostre temps: el càncer. • El càncer explicat per una autoritat mundial en la matèria. • La millor manera de fer front al càncer és conèixer-lo. Manel Esteller desemmascara tots els mites que hi ha entorn seu i revela, amb una prosa senzilla i clara, tots els dubtes sobre aquesta malaltia. El càncer es pot contagiar? El meu estil de vida o el lloc on treballo poden influir perquè arribi a tenir càncer? Manel Esteller respon aquestes i moltes altres preguntes en aquest llibre clau per conèixer ei ntendre els mecanismes d’aquesta malaltia. «Aquest és un llibre sobre tu. I sobre mi. I sobre les nostres famílies i els nostres amics. I sobre el desconegut amb qui ens creuem al carrer. Perquè tots emmalaltim i un nombre gens menyspreable de nosaltres tindrem càncer. I llavors ens assaltaran preguntes i dubtes. En aquest llibre trobaràs les respostes i les esperances que ens dona la ciència més rigorosa. Fem-nos preguntes i contestem-les sense por»
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - TXT - PDB - EPUB - PDF - DOC. Compresión disponible DMG - RAR - ZIP
 • Servidores habilitados: FreakShare - Mediafire - Google Drive - Zippyshare - Torrent - MEGA - Dropbox

 

Autor de la reseña

 

 • Subido por: Cecilia Bermejo
 • Fecha: 21/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.25 de un máximo de 5
Votar:

Otros libros del género o colección Medicina

Otros libros en el idioma Catalán